Տավարի մսով և սպիտակ լոբով աղցան

/ 5
25 ր
Տավարի մսով և սպիտակ լոբով աղցան

Բաղադրիչներ

1 մի հատված
սպիտակ լոբի Bonduelle100 գ
տավար200 գ
աղցան100 գ
աղցան այսբերգ80 գ
չերրի լոլիկ5
բուլղառական պղպեղ 1/2
կարմիր սոխ1
լազանյա1 թերթ
քաղցր չիլիի սոուս20 գ
սպիտակ գինի30 մլ
բանջարեղենային արգանակ50 մլ
տերիակի սոուս20 գ
ռեհան
oregano
ապխտած պապրիկա
կարագ
աղ
պղպեղ

Խոհարարություն

Հիանալի ամառային կերակուր
  1. Բուլղարական պղպեղը կտրեք քառակուսիների տեսքով, լոլիկը՝ մեջտեղից երկու կես արեք, սոխը մանր կտրատեք, լազանյայի տերևը՝ եռանկյունաձև, այսբերգ աղցանը և չիլի պղպեղը՝ փոքր կտորներով: Դրանից հետո կտրեք տավարի միսը ուղղահայաց մանրաթելերով:
  2. Տապակած տավարի միսը եփեք և համեմեք աղով, պղպեղով, ռեհանով, օրեգանոով և ապխտած պղպեղով, ավելացրեք կարագ, կարմիր սոխ, բուլղարական պղպեղ և չիլի պղպեղ: Լցրեք սպիտակ գինին և ավելացրեք քաղցր չիլի սոուս, տերակի և բանջարեղենի արգանակ:
  3. Տապակեք եռանկյունաձև կտրած լազանյան տաք յուղի մեջ:
  4. Լցրեք աղցանը ամանի մեջ, ապա արգուլան, չերրի լոլիկը, սպիտակ լոբին, տավարի միսը և սոուսը, որը լրացնում է աղցանը, իսկ գագաթին ` խրթխրթան եռանկյունաձև լազանյան:

Գնահատեք բաղադրատոմսը

1
2
3
4
5

Այս կատեգորիայի այլ բաղադրատոմսեր

Ավելին կայքում